CO2 Effekter

Der imponerer!

Hvad er CO2 i show sammenhæng?

Mange forbinder CO2 med udstødningsgasser, forurening og andre ubehageligheder.
Til scenebrug bruger man den kemiske reaktion der sker når CO2 overgår fra komprimeret flydende form til gas, dette kommer til udtryk i form af en kraftig, støjende kold røgsky der går op i op til 8 meters højde!

Det der er karakteristisk ved CO2 er at det forsvinder meget hurtigt efter at effekten slukkes, hvilket gør det perfekt til en WOW-effekt.

Der er to vigtige ting man skal huske når man benytter CO2:
1. CO2 har en iltopslugende effekt, altså kan der virke kvælende, derfor skal rummet være fornuftigt ventileret og CO2’en bliver brugt i et omfang så rummet har mulighed for stadig at kunne “ånde”
2. CO2 er op til -80c når det forlader studsen, så der skal holdes en behørig sikkerhedsafstand fra output til publikum.

Vores apparater lever altid op til branchestandard og vi benytter kun slanger og flakser der er trykprøvet og godkendte, samt at vi har kompetente folk til afvikling af CO2 shows.

Priserne for en CO2 produktion starter typisk ved 3.000,- men afhænger meget af mængden af CO2 der ønskes benyttet, samt hvor mange outputs det skal fordeles over, Se evt vores prisliste HER under “Røg & Effekter”

Vi bruger CO2 til:
– Koncerter
– TV Shows
– Gymnasiefester
– Større private arrangementer
– Udendørs arrangementer
– Diskoteker

Eksempel:
TV Optagelse, hvor Frontline Event blandt andet leverede 4x CO2 Jets til Nik & Jay’s optræden ved et MTV show i København